update ringkas

huhu..baru sempat update. Kena gak update ari ni. Ekeke

sebabnya mlm ni sampai rabu kv kena gi kursus kt rennaisance kb. Pastu sambung khamis cuti buruh dan jumaat sabtu cuti mingguan. Ahad ni baru boleh online. Lama nya weh!

kursus ni sebab kertas kerja la ni kan semuanya online. So, kena lah memahirkan diri. Ekeke

Wahaha..mesti boring ni. Dah la ramai. Seluruh pantai timur katanya. Dah kv ni bidan terjun. (mesti kena bwk byk kudapan ni)

Benornya kv ganti sorang staff ni. Dia nak pencen tahun depan dah. Selalu dia yg follow kursus ni tiap2 tahun. Karang dia dah pencen takde org nak back up puloks.

Huhu…lps ni tatau la kut2 kv kena follow tiap2 tahun. Tahun ni nasib baik sbb kt kb. Tahun depan maybe kuantan or kuala terengganu. Takpe lah masa tu dina dah besar kan.

ok lah, sehingga jumpa lg. daaa

Advertisements

16 Responses to “update ringkas”

  1. cendawanintim Says:

    sonot pe pegi koss…tak yah tengok muka bos..hikhik

  2. Oren... Says:

    ubah angin skit la..bleh jumpa kawan2 baru…

  3. HAPPYIRFA Says:

    SALAM KV..
    best apa gi kursus.dapat makan free.minum pagi..lunch..minum petang.kalau menu nasi lemak,
    adalah yg menguap dlm kelas

  4. Zareda Says:

    akak pun dah lama tak pi kursus.. tapi minggu depan nak out station ke Raub plak, masuk hutan hehhehehe

  5. Kak Lady Says:

    KV…kalau anak2 dah besar sedap pergi kursus jauh2 ye…sambil menyelam minum air…

    Baca entry KV yg lepas…jeles ade orang dpt beli kasut murah2 lagik…cantik pulak tu…

  6. Yatie Says:

    huyooo, nak pegi kursus .. selamat memboringkan diri KV :p

    p/s: dedulu suka beli kasut Rorine, ntah ada brape pasang ntah .. tapi sbb pegi keje pun ala2 pakai sandal aje, jadinya semua kasut cam tak digunakan langsung .. bila check2 balik cam dah tanggal plak gam kat tapak kasut tuh .. ada sepasang tuh tak penah pakai langsung pun .. adehhh …

  7. KLMari Says:

    betui betui…makanan nyerlah yang paling ditunggu tunggu…asyik makan ajer kerjanya kan !!! Pastu boleh berjalan jalan..tapi memang berat sikit nak pergi kalau ada baby kecik kan…

  8. YuszTieY Says:

    salam …
    selamat berkursus….

  9. ~mama ranggie a.k.a eira~ Says:

    best tau g kursus!

    mama suka k!

  10. Mummy Rizq Says:

    best tu.. x payah wat keje…

  11. KV Says:

    cendawan,
    a’a kan. Hehe

    oren,
    kalo dekat takpe, kalo jauh susah skt la sbb terpaksa menyusahkan org utk jaga anak (MIL). Hehe

    irfa,
    yg penting makan free. Huhu

    kak zar,
    lagi la extreme. Siap masuk hutan bagai.;)
    JUmpa pacat gergasi tak?

    kak lady,
    tu lah kan, kalo anak besar dah mmg kv takde masalah.
    Kasut tu kebetulan jumpa yg murah. Kalo lbh dr tu mmg kv tak beli lah kut.;)

    yatie,
    hoho..so bored ok!
    weh, kasut2 aku dh di pack oleh MIL sbb saiz rumah sedia dikecikkan utk bina rumah baru. Byk kasut2 baru dlm tu. Agaknya dh tanggal gam tatau ler. ;(

    klmari,
    kv mmg susah hati kalo time anak kecik kena gi kursus. Huhu

    yusztiey,
    TQ.;)

    eira,
    kv pun suka sbb boleh kenal ramai rakan baru. Tp bila anak kecik rasa tak tenteram la pulok. Huhu

    mar,
    alah masa course je tak yah wat kije. Masuk ofis nanti kena gunapakai n praktik. Mana byk le paperwork. Hoho

  12. nanonano Says:

    yea yea akak nk dtg kuantan.
    yea yeayy !
    *huhu mcm la org nk jupe kite*
    :p

  13. Mommy Lily Says:

    semua org gi kursus eekk..? keja swasta cam mami ni tkde kursus laa..

    enjoy dan selamat hari pekerja ye KV

  14. Ungku Nor Says:

    kursus sbb ganti orang yg dah nk pencen.

    KV lambat lagi nak pencen kaann..hehehe

  15. Mak Su Says:

    selamat berkursus

  16. KV Says:

    nana,
    harapnya kalo tahun depan kt kuantan, akak mintak org lain ganti lah.Ekeke
    Insyaallah kalo kena pegi jgk, kita jumpa yer!

    mommy lily,
    slamat hari pekerja utk mami lily sekeluarga jugak deh!

    kak ungku,
    huar huar huar, nampak nya tatau berapa ratus kali lg kv kena gi kursus sebelum pemcen. Ekeke

    maksu,
    TQ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: