CUTI KEPUTERAAN

Kami dpt cuti 3 hari. Cuti Agung kan hari sabtu, so kena ganti ngan Ahad. Fuhh… bila cuti lelama gini takdak aktiviti nk buat. Dah la kt rumah panas, ruang plk sempit. Nak bernafas pun rasa tak lepas tau.

So, takdak keje lain la, kluar gi kb mall atau tesco. Hanya tempat2 gitu je yg sesuai bawak anak2 kecik. Best gak benarnya walopun boring asyik2 tempat tu je kan.

Mcm2 pesen boleh tgk org2 skrg. Ternganga gak dibuatnya. Ekeke

Selalu nya kv yg dukung dina pakai baby carrier. Tp dah lenguh dan rasa nak tercabut bahu. So, hubby lak ambik alih. Dina ni asal boleh berjalan dan makan langsung tak meragam. Huhu… ikut sapa lah tu?

Tgk apa dik? Muncung jek!

Dah lenguh berjalan harus minum2 dulu. Sibuk mek kecik tu nak minum sama. Kalo tak bagi mmg kecoh la meja makan tu. Hehe

Errr… napa tu?

Pastu acara wajib (padahal tatau nak pegi mana), mesti temankan danish main lego kt level 1 (barang baby). Atau pun naik rides yg mana ada kat situ.

Kusyuk tu.
Adik lak, sambil temankan abg, dia makan lak lego tu. hehe. Sedap ke dik?

Advertisements

18 Responses to “CUTI KEPUTERAAN”

  1. mama ranggie Says:

    jelesnye tgk die cuti!

  2. pB Says:

    balik klate , bukok tepak main untuk budok budok.

    mesti laris ..

    hi hi hi

  3. KV Says:

    eira, kdg2 cuti pjg pun boring jgk. Takde aktiviti nak buat.;P

    kak pb, ahaha… mesti penuh dih.

  4. AppleB Says:

    lenkali kalo cuti panjang2 gitu..harus panjangkan langkah ko tuh ke negeri lain.

    contohnya datang la tmpt aku neh hahahahahaha

  5. nanonano Says:

    setelah sekian lame,
    baru kenal kak kv,
    😀

  6. KV Says:

    appleb,
    masa tak seswai la noks. Kalo dak mmg aku dah pjg kan langkah aku ni. Sian kat aku kan?

  7. KV Says:

    nana,
    wahaha..sekian lama katanya.;P

  8. Ceera Says:

    bestnya dapat cuti panjang kan.. 3 hari plak tu..

  9. KV Says:

    ceera,
    cuti lama? Ada masa best, ada masa tak best. Huhu

  10. Oren... Says:

    hoho..sib baik lego besau..kut tak, naya jek tertelan..

  11. Intan Rosnitta Says:

    Salam kv..

    Kat KB Mall ke ni? Hari tu x dan nak singgah. Schedule padat sgt 😦

    kv, balik raya ni kita dating kat KB mall nak??

  12. Kaklong Syikin Says:

    salam,

    oh, dah kenal tuan rumah. muka dina ikut ayahnya la..

    aritu amik anak2 balik drp kampung, sempat singgah jusco jap.beli barang, makan balik. jarang ke sini sbb jauh sikit drp rumah, tp on the way balik rmh mil singgahlah kejap. makan ati tgk sale kat jusco..ingat nak borong baju budak banyak2..tp fikirkan 5 kepala nak belikan baju ni, beringat2 gaklah hehe.

  13. Mr penyubiru Says:

    teringin nak jejalan kat KB,tapi lum berkesempatan lagi.

  14. Mak Su Says:

    mari kita rebut2 geget lego, lepas tu geget idunggg

  15. cendawanintim Says:

    lenkali kalu cuti tuh panjang, panjang sajork langkah tuh kenegeri2 lain..hiks..

    tapi pape pon , syioknyer dapat jenjalan sefamili..

  16. ADIEJIN Says:

    acu try dok drumoh gak dik wei..pitih tok abih, tubuh tok letih..hehe

  17. KV Says:

    oren,
    hiks, kalo kecik mmg tak kasi dia pegang lah.;P

    intan,
    alah, senang2 dtg je ke rumah kv. Ekeke

    kak long,
    rasanya anak2 ikut abah dia kut. Hihi
    Mmg bila tgk sales, rasa nak meroyan tau!

    penyu,
    isyaallah suatu hari nanti ada rezeki lah tu. Kan?

    maksu,
    hihi

    cendawan,
    kena tunggu anak besar skt lg. Tak best aa kecik2 ni. Tak selesa jalan jauh.;P

    adiejin,
    huhu… minyak2 naik ni keno la ubah gayo hidup dih. tatau la boleh wat ko dok.;(

  18. Yatie Says:

    wah kv, sudah berani letak gmbr sendiri ek .. hehehe, baru la best berkenal2an gitu .. rasa lebih mesra .. hikssss …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: