BELI PINGGAN UOLS

Ahahaha… takdak benda nak wat en3 kaedahnya. Hiks

Kv dah terbeli pinggan melamine cap Leno. Bukan niat nak beli pun, tp sbb offer baik punya, so terrrbeli lh.

Benornya kv berkenan bunga water lily (ye ker) tp takdak pulak. Abih stock katanya. So, member ambik kan patent lain. Hmm… layan je lah. Ok jugak walo pun hati tak berkenan sgt.;(

Ni patent yg telah dipilihkan untuk kv sbb takde yg bunga water lily tu. Ala2 english style gitu. Wahaha

Ni satu lg. Hijau dia sungguh menikam kalbu. Ingat nak beri pd some one. Ok lah tu.

Yay, boleh pakai raya nanti.

Advertisements

27 Responses to “BELI PINGGAN UOLS”

  1. cendawanintim Says:

    tensen jugak kan kalu yang kita nak tu takder stok…huhuhu..

  2. Ungku Nor Says:

    yang ijo tu memang shantek aper..

  3. KV Says:

    cendawan,
    hmmm..redho je lah

    ungku nor,
    hihi..shantek ker?

  4. Helena Says:

    word “terbeli” yang buat Helena tersenyum nih…. hehe.

    eh cantik gak pattern nya….

  5. kakLuna Says:

    takpe lah..dh mmg rezeki org yg meniaga pinggan tu…

  6. Zareda Says:

    kv
    kak zar tergelak tengok .. pinggan bunga ros tetengah tu macam pinggan akak juga.. cap leno.. heheheh

    Satu kelemaham kak zar yang hubby tak tahan, suka beno beli pinggan, mangkuk, kicthen toerl.. ekekkeke dah tak muat kabinet dah, yang dalam kotak tu lain kira ler.. hehehh tambah sekarang biras kak zar kerja kilang pinggan, lagiler meroyan kak zar order pinggan kat dia bila kilang tu buat clearance.. heheh

  7. NBK466 Says:

    Yg atas tuh (roses) cam cun gak…sekali tgk cam kaca (Akojaya series)

  8. KV Says:

    kak helena,
    aahaha…sokmo asyik terrrbeli,kan? šŸ˜›

    luna,
    hmmm….

    kak zar,
    wah, sama kah? Kv pun gila beli pinggan mangkuk. Lg2 kalo pi langkawi. Semua nya nak. Hihi

    abg shahrul,
    wah, dah up grade tu!

  9. Intan Rosnitta Says:

    Raya ni kalau pegi rumah kv… leh rasa makan dlm pinggan ni. hihi šŸ˜‰

  10. KV Says:

    intan,
    ahahaha..sabar je lah!

  11. Purpleheart Says:

    Cantik la pinggan warna ijau tu, bungenya purple.

  12. Mak Su Says:

    gmbr bunga yg ala-ala english tu santek, berkenan ler puloks

  13. sya Says:

    Cantik coraknya .. kenan lak

  14. Mommy Lily Says:

    last year pon ada mami beli pinggan leno. tp yg kaca punya. okey la jugakk

    mak oii durian luruh…jelesnya..sini mahal gilo Rm5 sekilo..benci laa

    lauk2 tu semua sedap belako…singgang best + budu

  15. Alinlai Says:

    cantik šŸ™‚

  16. haslina Says:

    wahhh..lawa tu…bunga2 nyer sekali lawa..

  17. green apple Says:

    tu dia kalau orang pompuan shopping….

  18. @in Says:

    tapi design tu pun cantek jugak kv….

  19. bat Says:

    tudiah sampai keraya preparationnya advance gituh tuh

  20. HAPPYIRFA Says:

    salam..
    samalah kita pakai melamine.anak baling pun gerenti x pecah..tp kalau kena masakan berkunyit..x ilang..tu yg tensen.

  21. Mummy Rizq Says:

    soping pinggan mangkuk memang best.. rasa sejuk mata memandang kalau ada set yang baru kan…

  22. nanonano Says:

    bley pinjam tuk hidangan pengantin dak??
    hihihi

  23. achik Says:

    yg hijau tu chantek.. šŸ˜€

  24. Gee Says:

    KV, nak minta izin, nak add link blog ni..

  25. KV Says:

    gee,
    link aje la.;)

  26. lindosh Says:

    sulah ada pinggan raya hoo

  27. Nor Says:

    nak tau gak….
    pinggan Melamine ni selamat ker???
    coz sy pun ada gak ter’order ‘ satu yg leno punye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: