Semalam, kv pegi site. Dh lama tak kluar since melahirkan dina. Byk buat keje ofis sajork. Tp bila ada item baru yg blum penah kv lihat, harus lah menyibuk sama. Hihi







Projek kompleks bangunan pejabat tuuut. Tp ada jeti dan boat ramp. So, pemandangan kat situ harus lah lawa. Err…kv takut benor kut2 kaki terpeleot jatuh antara celah2 plate temporary jetty tu. Seriau weh!

Best gak mengintai ikan todak main kejar2. Tak dan nk snap a picture! Kaler biru2 gitu ikan todak nya. Comel sungguh. Ada byk anak ikan belanak kt bwh jeti tu. Wah, jakun ni!

Advertisements

11 Responses to “”

  1. Gee Says:

    KV, boleh bagi resepi mee celup tak, nak balik Besut lambat lagi..

  2. KAKTINY Says:

    hati2 KV oii.. jgn nak tangkap gambo anak ikan punya pasal.. kaki terpeleot masuk dlm lubang tuh.. takpun handphone jatuh dlm air.. dh naiya..

  3. saya Says:

    kv..amik la gambar ikan todak tu saya nak tengokk..hehhee

  4. Intan Rosnitta Says:

    Nama lagi Grad UTM… haruslah jln2 kat site sekali-sekala kannn kv!:)

  5. KV Says:

    gee,
    ayayayaya…kv tatau resepi dia. Yg kv tau, pi kedai, order dan makan. Soriiiii. Huuhu

    kaktiny,
    hihi..mmg seriau!

    saya,
    tak sempat weh, laju sgt main kejar2 tu.

    intan,
    hik hik..kdg2 malas gak pi sbb panas. (ngada2 ni)

  6. viruspadu Says:

    kalau saya

    saya pun jakun tak hengat hihihih

    :p

  7. kakLuna Says:

    todak biru kalo ko tangkap byk2..ko buat meniaga..haha..ko jugak untung…

  8. cendawanintim Says:

    lorrrrrrr, ikan todak??

    yang camana tu erk??

  9. Mak Su Says:

    betul ker ada ikan todak?

  10. Ungku Nor Says:

    todak biruuu??
    waaaa..dasat.
    macam ikilan mild seven tuuuu..hehehe

  11. bat Says:

    amboi siap ikan todak bagai tuh bley nengoknya.. huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: