SALSABILA

Alhamdulillah. Isnin lps kv sempat la menziarah baby kak bie. Salsabila.

Before gi tu sms koling2 dulu kut2 kak bie dok kt rumah MIL dia ke apa kan.

Hadiah yg kv beri kt salsabila.

Kak bie di samping salsabila.

Baby salsabila.

kami sesama.


Tak sempat pun borak panjang. Dina meragam nak tido. Danish lak sibuk nak balik. Hmm. Insyaallah ada masa jumpa lg ye kak bie. Hehe

Advertisements

11 Responses to “SALSABILA”

  1. oren... Says:

    bestnya jumpa kak bie lagi..dah slim kut? nama baby pun sedap, salsabila..apa maknanya ek?

  2. Ungku Nor Says:

    syok je tengok baby..
    tapi dah malas nak bangun malam..hehehe

  3. nanonano Says:

    unik la name baby,
    cam name lagu tu eyh..
    tahniah utk kak bie..

  4. CikguZue Says:

    tahniah utk si ibu. anak2 baby baru lahir pipinye sedap dicium…

  5. KLMari Says:

    Best kan tengok orang ada baby…terasa cam nak lagi ler jugak..hehhehe..Kena amik giliran dulu kat office nih…:)

  6. Mommy Lily Says:

    salsabila..cantek nama dia..

    dah lama tk jengok sini, bz sket. wah kv dah pindah umah baru…best nye..

    turun kl ye? tk calling2 kite leh kita dating …hihiii

  7. Intan Rosnitta Says:

    Aduyaiii kv…naik juling butir mata baca entry tadi, 2 page u!

    Comel baby Salsabila. Nama pun comel. Geram tgk…grrrr!

  8. KAKTINY Says:

    beg adiah yang KV bagi tu sroper cam beg adiah yang kaktiny bagi kat kak ungku tuh (kat joyah kalut tuh.. yg kengkunun tak mau baby lagi dah sbb malas nak bangun malam tuh.. hihihi)

    senang kan beg tu.. takyah nak cari pembalut hadiah dah.. hihihii

  9. Yatie Says:

    wah, nama glamer lagu2an gitu .. bila la aku ada rezeki nak namakan anak sendiri nieh .. ahaks ..

  10. KV Says:

    oren,
    hihi..aku pun lupa nak tanya kak bie nama salsabila maksud apa.

    kak ungku,
    hihi… ingatkan kv je malas bangun malam.

    nana,
    a’a, mcm nama lagu yasin.

    cikguzue,
    baby pipi bam bam kan.

    klmari,
    hihi..nanti tunggu sambut baton lah tu.

    mommy lily,
    hehe..tak dan nak kontek sesapa.

    intan,
    tu namanya update secara marathon. Haha

    kaktiny,
    wah, bagi apa dekat kak ungku tu?
    Hihi..kalo yg nipis2 senang je taruk dlm beg tu kan.

    yatie,
    insyaallah ada rezeki hang suatu hari nanti.

  11. chik Star Says:

    sedapnyee nme bby tu
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: