BAJU REJEK UOLS

Dah lama kv nak gi beli baju harian utk dina. Byk baju yg dah tak boleh pakai. Ketat, sendat, senteng dan kotor. Baju2 dia cepat kotor (baju2 kami jgk) sbb air kawasan situ kaler perang. Nampak jernih tp simpan kjp terus berkeladak. So, kalo baju kaler cerah2 esp. putih mmg cepat kotor jasa air tu lah. Tension tau.

lKalo tgk baju anak org putih bersih mmg makan hati. Tp lps hubby boring air ari tu nampak takde masalah sgt. Lg pun kami letak tawas. Tgk lah, kalo beronar jgk, kena kerap letak tawas ni.

Eh..terpesong tajuk lak. Masuk tajuk kemvali. hihi

Dah lama nak beli baju kan, tp malas nak jalan sbb tak larat kan. Kata lembik dan melepek bulan puasa ni kan.

Tp tadi, semangat lain skt (padahal dr site tu). Singgah menyopping kejap.

Kv suka beli baju2 harian anak2 dekat kedai kemboja ni. Baju rejek tp branded. Lg pun kain sejuk dan sedap pakai. Reason yg plg best sbb murah giler. Hik hik

Gambar2 kt bawah ni, baju2 untuk irdina maisarah.







Kv pilih yg jenis seluar 3 suku sbb senang nak buh dia dlm baby carrier. Ada satu yg skirt elle poupon kaler kuning tu, skirt tu skali ngan spentot. Senang gak.

Dah membeli utk dina tu, beli gak la tiset 2 lai untuk danish. Karang meroyan mama tak belikan baju jgk utk dia.

Tiset untuk danish azran

Saiz kena 3-4 tahun. Kalo saiz 5 tahun mmg menggelebeh la. Kurus betul mamat tu!

Advertisements

22 Responses to “BAJU REJEK UOLS”

  1. Mak Su Says:

    yg ijao tu sweet jer

  2. Ungku Nor Says:

    fuuhhhh..
    seminggu tak basuh baju Dina pun takpe camni.

    mak Dina tak soping baju utk diri sendiri lak ke?
    ehehehe..kepoci je akak ni kan Yang?
    ;p

  3. Intan Rosnitta Says:

    kv,

    Semua comel-lote!

    Tak nampak mcm baju murah pun… Ok lah tue.

    😀

  4. KV Says:

    maksu,
    kt mata kv semua sweet. Ahaha

    kak ungku,
    ada saiz budak je kak oii. Kalo ada saiz org tu, harus beli baju org tua dulu. Hihi

    intan,
    kira ok lah kan. Heehe

  5. atty's Says:

    lawa-lawa hah baju dak girl..
    ni yg geram tgk nieh

  6. Marvy Chef Says:

    kak kv, kedai kemboja ni kat mana eh? saya duk psr tumboh..

  7. sya Says:

    Danish memang kurus.. kak sya tenguk aritu. KV banyak mende kak sya tak faham dlm posting KV ni.. SPENDOT tu apa ek? Elle Poupon? Aduhai bahasa baju bebudak ke? Nampak beno dah tua haku ni

  8. Alex Lacey Says:

    berapo semua tu KV?

  9. bat Says:

    alahai cecantiknye baju..huhuh

  10. Zareda Norman Says:

    KV
    kalau air berkeladak pasanglah penapis air Boss kat luar.. mahai sikitlah tapi memang air bersih..

  11. nanonano Says:

    sni pom ramai peniaga kemboja kak..
    xkesah,
    janji sedap pakai kan..

    akak, hr tu ms org g klantan kan,
    duk umah member 2hr,
    air paip die kuning + bau hanyir cmtu..
    mandi sket2 je,
    nk minum air msk xlalu sbb kuning..
    snggup memborong dgn byknye mineral
    sbb pe ek??
    sistem perparitan de prob ke?

  12. KV Says:

    kty,
    mmg geram baju dak girl. Cecomel semua.

    marvy chef,
    kedai tu kt dlm bandar pasir puteh. Aidid adam nama dia.

    kak sya,
    spendot tu silap eja. Spentot or underwear. Wahaha
    Elle poupun tu brand elle utk budak2 baya dina dan baby.

    kak wear,
    80 hengget jer

    bat,
    rambang bijik mata

    kak zar,
    setakat ni ok lg sejak boring air. Lg pun kami taruk tawas. Tp kalo kuning gak kena beli penapis gak. Dah survey harga semua lama dah. Hihi

    nana,
    sedap pakai sbb mmg baju2 tu berjenama semua. Sama mcm beli kt supermarket tp di reject sbb ada kesilapan kecik2. Kdg2 kita tak perasan pon.
    Area rumah akak (kg hubby) tu dekat dgn sawah padi. Sbb tu air mmg kuning. Bila kemarau siap berbau dan berminyak tu. Tension betul. Harapnya dh boring tu, lesai masalah air jernih dan suci. Wahaha

  13. Jasfyra Says:

    waaa…manyak nya baju cantik2
    ada anak pompuan best kan
    leh beli baju ropol2…hehee

  14. Purpleheart Says:

    Sume cantik2, murah ke baju tu? kalo su pun suke gak beli baju budak2, bagi anak sedara..

  15. pB Says:

    rajing sungguh lar che’ nizae nie

    untung KV

  16. emmacommey Says:

    baju2 baby jarang sgt kite tgk yg huduh…sbb sumnye shanteek22 blake…geram tw…

  17. YuszTieY Says:

    tu dia….sekali borong…baju daak2 tino ni comel2 kan…tu baju molek ko tak tu kater rejet tapi ore tgk comel jer belako…

  18. shafa Says:

    Pakai water filter dekat main intake, water filter mcm ada kain dekat dalam tue…Kl x rosak laaa hbs baju. Tapi kl boring sure air tak karat laaa.

  19. **KITE PUNYA** Says:

    KV,

    Salam perkenalan…

    Kalau kat KL sekarang nie ada warehouse sale hingga hujung bulan sept setiap weekend aje kat HYTEX .

    Bajue brand cartoon network , reject gak price dari RM 3 ke atas
    Kite selalu beli kat situ tuk baju basahan

  20. AppleB Says:

    dlm dok lembik2 pun larat tu pi sopping. balik dari site lak tu hahahahaha.

    lepas tu hari ni kena pi pasar minggu lak utk beli brg ada org tu kan hoohohohohoh.

    sapa tatau org tuh kakakakaka

  21. rina Says:

    tu dia aihhhh. byk giler borong baju anak dara…

  22. angah Says:

    sama la kita… suka beli yang reject sebab kualiti bagus lagi daripada yang brand new kannnn..

    Anak bujang angah plak… baju saiz 8 seluar saiz 12. Umur ampat tawun sajo huhuhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: