Raya episod 2 – PAGI RAYA

Pagi raya, plan nak bangun awal, tp takde awal mana nya. Huhu. Kelentang kelentung kt dapur. Tanak nasik, goreng daging, ikan kering dan MIL kari ayam. Ringkas jek menu nya. Yg lain lain tu biasa la. Tapai pulut, ketupat daun palas, puding, kek dan biskut tunjuk2. Hehe

Irdina maisarah posing ngan baju raya. Hihi..sian tgk baju kurung dia jadi baju kedah. Tukang jahit silap ukur. Tak pe lah, kurang sikit selibahnya kan. Err…sepit rambut tak boleh tinggal!!!

Dua beradik tu. Wajah kesayangan hamba. Danish Azran dan Irdina Maisarah.

Kv n co.

Kami lagi. Hik hik.

Danish dan kawan baik nya. Zaki.

Dina posing sorang. Hihi

Dina n mama.

Dina ngan abah.

Dgn abah lagi.

Dina dgn memek. Hik hik. Tu lah panggilan dina terhadap atuknya. My MIL.

Antara tetamu yg datang berkunjung.





Lps tu, kami pun bersiap nak balik kampung kv. Yay!!!

Advertisements

7 Responses to “Raya episod 2 – PAGI RAYA”

  1. Ungku Nor Says:

    akak cukup berkenan nengok pintu besor awak tu..sangat-sangat unibers okeh!

    hehehe.

  2. mama ranggie Says:

    seronoknye raya nih kan?meriah nampaknye…

  3. Biarlah rahsia Says:

    Kv…tak puas laa gi umah kv hr tu…kena gi semula nk interview psl buat2 rumah ni…

    Syukur rumah kv dah siapkan….pasti lega…semuanya dh selesai…raya pun disambut penuh meriah…

    Sempat jugak borak dgn MIL kv even sekejap…baik orgnya…

  4. Zareda Norman Says:

    KV
    mesti meriah dan happening raya KV kali ni.. beraya dengan rumah baru gitu..

  5. KV Says:

    kak ungku,
    tu lah pintu yg membuat kan kv tension hari tu. Ingat tak? Wahahah

    eira,
    meriah sungguh. Alhamdulillah.

    kak bie,
    datang ler. Mmg nak suh kak bie dtg semula pun. Hari tu tak sempat nak borak sgt kan. Kelam kabut. Hihi. maaf yer!

    kak zar,
    alhamdulillah sempat beraya ngan rumah baru tahun walopun byk lg yg tak setel benornya. Tp bersyukur sgt2.

  6. ADIEJIN Says:

    besar doh anok bongsu awok deh..ingat lagi dok baco kisoh maso dio dok lam perut lagi dulu…cepat sungguh maso..

  7. nanonano Says:

    meriah sungguh tu haa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: