Raya episod 6 – open house cum birthday party

Raya ke tiga, kv balik kampung sekali lg sbb abang kv wat open house skali ngan birthday party anak bongsu dia. Kv tak sempat Jumpa Abang N sbb dia bertugas di hari raya. Demi untuk negara gitu. Wah!!! Tu yg gagah kan diri gak balik. Hihi

Rumah Abang N ni sebelah je rumah Kak M. 5-6 langkah gitu jek. So, time berkumpul ramai2, berebut bilik air bagai, rumah dia jadi penyelamat. Haha

So, korang layan gambar je lah yer. Penat nak taip. Byk episod lg ni. Wahaha.

Ops…menunya mee kari dan mee soto. Sedap!!!










Dina syok makan jelly.

Pastu kami berdesup pulang. Nak singgah pasar lg sbb nak beli axion dan nenas. Lg pun ayam yg kami tempah tu dah sampai. Kata nak berkenduri kan.

Advertisements

One Response to “Raya episod 6 – open house cum birthday party”

  1. nanonano Says:

    raya ke 3 dah xde yg berbaju kurung dah ek..
    huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: