JALAN2 KE RUMAH KAWAN

Ahad lps, kami cuti. Ye lah, sabtu tu kan kenduri. Ahad tu acara basuh kawah la pulak. Hihi.

Ptg tu takdak keje. Danish ajak gi tesco. Olos, boring la. Gi kb mall. Wahaha..

Kt kb mall, kv memerut lak. Kebuluran kut. Sbb nya hari sabtu tu langsung tak jamah makanan. Togok air sirap jek. Pagi ahad tu, jam 11 baru jumpa nasik. Perut beronar lak pulak. Memulas, nak muntah dan nak pitam. Gi makan bubur nasik mcD. Lps tu baru hilang sket fening.

Lps kt kb mall tu, hubbt tanya boleh ke nak singgah rumah Nuar. Nuar ni kawan kami. Semenjak dia dok rumah baru, tak penah lg gi rumah dia. Dah la dia tak dtg kenduri kami. Dia gi kenduri anak buah dia.

So, kami pun singgah la. Hubby siap solat maghrib kat situ lg.

Rumah Nuar.

Julie siap goreng mihun lg. Adoi, mmg rasa bersalah betul menyusahkan julie. Tp julie biasa lah, kepoh tak hengat. Bisneswoman kan, kena PR bagus. wakaka

Danish tgh menengok Faiq main bunga api. Terliur sama lah tu. Dina tak pikir apa dah, meluru je nak main sama.

Hah, nampak tu. Masing2 sibuk nak join main bunga api.

Suasana rumah nuar dan julie. Lawa sungguh.


Buat nuar dan julie, ada masa datang rumah kami pulak tau.

Terima kasih atas layanan yg mesra.

Advertisements

13 Responses to “JALAN2 KE RUMAH KAWAN”

  1. bat Says:

    wahhh memang sebulan braya neh.. hehe yelah bila lagi nak ziarah kans..

  2. nanonano Says:

    x abes lg beraye kak?
    hebat !
    meh la dtg umah sy lak
    :p

  3. KV Says:

    bats,
    mmg raya sakan ni. Tadek sapa nak wat open house ke?Nak pegi ni! Hehe

    nana,
    awat dok jauh kat kontan nu? Cer dok kota baru, sure ahkak dah sampai dah tau!

  4. HappyIrfa Says:

    SALAM KV..
    wah meriah kenduri umah kv.rugi xdapat join..maybe next time

  5. Zareda Norman Says:

    KV
    sakan nya raya.. kak zar ni kat KL tak sempat lagi pi rumah sesapa.. asik orang datang aje ke rumah

  6. KV Says:

    irfa,
    takpe, next time lor.

    kak zar,
    hihi..rasanya ramai dah yg hadir masa kenduri hari tu. Tu yg tak sibuk dah di hari2 lain.

  7. Intan Rosnitta Says:

    Jem lagi ke kat KB lo ni kv??? Perantau2 semua dah balik negeri kannnn

    πŸ˜€

  8. PuteriSatu Says:

    selamat hari raya…raya sakan ni…kan..sampai ke malam…

  9. Mak Su Says:

    seronoknyer

  10. Ungku Nor Says:

    bila la rumah akak nak lawo cenggitu..hehehe

  11. KV Says:

    intan,
    jalan dah kembali pulih. Pasar pun dah lengang.

    puteri satu,
    hihi…sampai ke mlm beraya ni!

    maksu,
    kurang seronok sbb sakit perut.

    kak ungku,
    a’a kan, bila la rumah kita nak lawa mcm tu! Huhu

  12. nasazfrog... Says:

    besar gak aktiviti beraya kat sane yer kak,,, meriah sungguh… πŸ™‚

  13. Aleeya Says:

    jalan2 beraya ehh..tka sempat lagi gi open house kengkawan maklumle minggu keje..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: