SUATU PETANG DI TEPI PANTAI

Suatu petang tu, ketika dina asyik beronar, kami takde arah tuju. Pusing punya pusing, ke pantai kami mendarat, Hihi

Pemandangan.

Makan lok ceng.

Tgk org main paraglider.

Cubaan basuh tangan.

Paraglider lagik.

Dina siap duduk dah.

Wah, hepi semacam jer!

Danish join sama.

Dina dah bukak baju sbb tak bawa baju spare.

Dina teringin nak join bebudak lelaki main pasir.

Advertisements

17 Responses to “SUATU PETANG DI TEPI PANTAI”

  1. Gee Says:

    pantai kat mana ni kv? siap ada paraglider lagi..

  2. oren... Says:

    dina join diaorg tak?

  3. KV Says:

    gee,
    pantai irama, bachok.

    oren,
    mmg dia nak join. Kami tak bagi. Hihi. Asyik ulang gi situ jer.

  4. bat Says:

    ohhh dah lamanya tak pantai kaedahnya.. huhu

  5. Aleeya Says:

    dulu2 pon suka tepi pantai main pasir…cantek view nye kan..

  6. aNIe Says:

    Dina suka pergi pantai…dah ada solution sekarang…kalau dia beronar lagi…bawak pi pantai…

  7. CuTeMiUt78 Says:

    wah..kat ne ni.. macam seronok je tgk pemandangannya

  8. nanonano Says:

    lok ceng tu hape kak?

  9. ILA Says:

    Salam loncat ke sini;)
    ohh..Pantai kat Bachok kelantan ye.
    Paraglider tu sememangnya aktiviti di sna kerrr???
    mcm mana cuaca kat kelantan??
    Kat selangor dah musim tengkujuh:(

  10. KLMari Says:

    Baru nak tanya apa tuh lok cheng..hehhehe…Lama dah tak pergi pantai..:)

  11. KV Says:

    ~ lok ceng tu satay ikan.

    ~ cuaca kt sini baru jer hujan sehari dua ni. Best skt ar. Hari tu panas jek. Sakit pala.

  12. cendawanintim Says:

    lamanyer tak pi pantaiiii…

  13. Nik Ha Says:

    Beh tu! dah lama tak bwk Hakimi g tpt2 cegitu 😦

  14. Zareda Norman Says:

    bes kan.. boring boring.. bleh pi pantai..

    Kat KL ni takat Pantai dalam dan lembah pantai ajelah..

  15. Mak Su Says:

    wahhhh, maksu pun nak join dina lah

  16. nono Says:

    salam,

    br NONO tahu..”lok ceng” tue “satay ikan” rupe nye erk kak??
    NONO tanye member opis..dorg sume gelakkan NONO….”hilir” kate nye…huhuhuhu

  17. KAKTINY Says:

    uiiii… bestnyer.. lama tak pegi pantai.. huhuhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: