MY FIRST VANTAGE

Semalam, kv tak masuk ofis sbb ada course satu hari kt ridel hotel, kota bharu.

Masa dlm dewan tu, kv terima call dari nombor yg tk dikenali. Rupa2 nya staff gdex nak hantar parcel. Wah, teruja ni. So, call ofis suh org admin tolong terimakan utk kv.

Pagi ni semangat berkobar kobar ambik parcel kt admin. Sungguh girang. Ahaha

Parcelnya (dah bukak pun sbb ofismate nak tgk)

Isi dalam nya.

Tunjuk gambar piring je lah. Malas nak bukak semua. Hihi

Set teko vantage ni benornya kv tebus mata ganjaran minyak BP. Ada special redemption dorang offer. Dari bulan puasa hari tu lg terasa nak tebus tp biasalah, asyik tangguh jer.

Tak sampai 2 minggu tebus, dh dapat barang nya. Best2. Thank you BP!!!

Advertisements

19 Responses to “MY FIRST VANTAGE”

  1. Jasfyra Says:

    waaa…bestnya…redem je leh dapat adiah…jeles2…adiah best lak tuh

  2. atty's Says:

    wah besh..takyah pakai duit..redeem.je..

  3. CuTeMiUt78 Says:

    wah..bestnya dpat vantage tu.. cantik ler kv.

  4. kirana Says:

    pasnih berderet2 la colection nya yerrrr…

    kv,happy belated besday!camner leh terlepas entry besday nih…

    semoga seme yg dihajati tercapai..

  5. nanonano Says:

    besnyerr..
    xyah kua duet pun..
    kumpol ar manyak2 g mata ganjaran g pasni..
    hihi

    p/s: xsabar nunggu set pinggan gak ni
    😀

  6. Sue@MamaMaryam Says:

    syoknya.. sy mmmg tsgtlah minatnya ngan vantage ini…

  7. Zareda Norman Says:

    wah dapat vantage lagik..

    lepas ada set tea, mesti nak tambah koleksi dinner set plak kan..

    bes ler isi minyak kat BP ek

  8. lindosh Says:

    bp tu ape kak?

    pakaivantage.klass akak oii

  9. YuszTieY Says:

    lawa2222…terbekenan la gatek…heheheheheee..penuh ler lemari kat umah kv yer…

  10. Ungku Nor Says:

    okeh la tu.

    nak pakai melamine pun dah was-was je sekarang.

  11. KV Says:

    zura,
    kebetulan. Redem jer. Best!

    atty,
    mmg best sbb tak yah pakai duit kan?

    cutemiut,
    mmg cantik. Dah lama mmengidam ni. Hihi

    ana,
    Tq babeh!
    Colection? Ahaha…best gak tu!

    nana,
    awak pinggan apa? Tak sabar gak nak tgk ni!!

    sue,
    pi isi minyak kt Bp nun!! Cepat!! Ahaha

    kak zar,
    kt bp best sbb boleh dpt hadiah mcm2.

    Lindosh,
    Stesen mintak Bp lah yang. Ke now dah panggil BhP ek? Akak lupaaa!!

    tiey,
    takde la sampai penuh lemari. Hihihi

    kak ungku,
    melamin ttp blh pakai, tapi jgn pakai lama. Pasni tak yah beli melamin dah. Hihi. Wat rugi je sbb blh pakai kejap jek.

  12. cendawanintim Says:

    redeem vantage???hebat tu!!

  13. Intan Rosnitta Says:

    Tetiba je rasa nak isi minyak kat BP pulak! Hihi..

    😛

  14. sya Says:

    wah bestnya dpt redeem2.. kaks ya suka simpan n redeem brg letrik

  15. rina Says:

    bhp ek… syoknya. slalu duk isi kat shell jer. nk start isi minyak kt bhp gak ler… hehehe

  16. oren... Says:

    waahhh..sudah jadi duta myk BP..baguih nih..

  17. - tety - Says:

    syok tuh… bleh redeem vantage pojaan hati… ni bleh consider as bday gift la gak nih… huhuhu

  18. Diana@Mama Adam Mukhriz Says:

    leh KV melaram nanti dgn vantage baru masa raya haji nantie ..yehuuuu 😉

  19. CikguZue Says:

    cantik…berbunga2 lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: