INI TAK ADIL!!!!

Ini tak adil.

Mentang2 lah kv ni baby girl (wah, baby girl! tu!). Hahaha.

Unit kv ni, kalo musim tengkujuh harus dibahagikan boot dan baju hujan seunit sorang. Tiap2 tahun semua ahli unit dapat, tapi tahun ni kv dan kak Y tak dapat (kami je baby girl unit kami ni). Hoho

Kenkononnya, kami ni baby girl (lagik?) tak yah berjaga jaga untuk banjir. Abih tu, Masuk kan nama kami dlm senarai petugas banjir tu kenapa???

Wah, nak marah ni!!

Masalahnya, my hubby pun dapat walo pun dia unit lain. Iskhh!!! Jeles ma!!

Boot hubby.

Baju hujan hubby.

Ahahaha… tadek la nak marah sgt pun. Lagi pun bkn kv pakai pun boot tu. Baju hujan pun humban dalam lemari jer.

At least tukar la ke sesuatu yg best ke kan? Tudung bawal ker? Wakakaka

Eh, kalo dapat, best tu!!!!

Advertisements

14 Responses to “INI TAK ADIL!!!!”

  1. nanonano Says:

    lahhh akak ni,
    alang2 nak mintak,
    jgn tudung bawal..
    mintak gelang mas trusssssss~
    kikiki

  2. haJa*darLingZ Says:

    alahaiii…mntk la boot yg ala2 paris hilton pkai tu kak…kelasss…

  3. sya Says:

    Laaa… apa guna tudung bawal bukan leh lindung hujan..

  4. Zareda Norman Says:

    KV
    yerlah alang alang boleh tukar terus jer mintak gelang mas.. ehhehe

    macam unit kak zar pun kami selalu masuk hutan so setiap tahun dapat jungle boot dan peralatan berkhemah macam khemah, sleeping beg.

  5. Aku Bukan Bidadari Says:

    ekekek baik minta duit
    wah kasut tu pun dpt eh? leh pakai raya haji nnti 😀

  6. Sue@MamaMaryam Says:

    hahaha kv nih.. suke dia je nak tudung bawal.. ala klu sy pun suka dpt boot n bj ujan free.. hahahaha..simpan buat koleksi..

  7. Ungku Nor Says:

    akak tak kisah.
    janji pree!
    hehehe

  8. NONIE AZIZ Says:

    aku pun sama ngan Kak Ungku janji free…kekekeke

  9. KV Says:

    masalahnya, sampai ke saat ini suara ku tidak di layan. Hampeh!!

  10. CuTeMiUt78 Says:

    kv.. ada ke musim banjir nak minta tudung bawal.. minta ler bot laju skali.. heh..heh..heh

  11. Intan Rosnitta Says:

    Mmg matching sangat kv. Baju hujan tukar jadi tudung bawal (fesyen terbaru!).

    Bila2 kv free, ambik tag kat rumah k!

    😀

  12. saya Says:

    wah..baiknya company bagi booot & rain coat. bagus2…

  13. cendawanintim Says:

    yang free, harussssssss diamik nok!

  14. Aleeya Says:

    he he mintak le tudung batu warna lak he he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: