BUNDLE

Lunch hour td, kv sempat gi kedai bundle.

Tak sedap duduk kalo tak gi menyibuk sama. Nak2 kalo hari brg turun (brg baru sampai la tu). Kih kih.

Oh ya, hari ni kv sempat beli kerusi rotan bulat ni. Dah lama dok mengidam nak kusi ni tapi susah la nak jumpa kt sini. Kalo ada mmg mahal la sgt.

Kusi ni mmg saiz besar bagak tau. Kalo kv duk 2 org ngan hubby pun muat okeh. Harga nya 40 hengget jer. Alhamdulillah, budak Miey tu bagi murah jer. Tawar 35 hengget di tak kasi.

Tapii..dia tak bagi kv bayar menda alah kt bawah ni. Kasut skolah bata b-first utk danish (masih baru), pembaris beratus ratus kpg dan 2 bijik cawan fine china ala2 vantage.

Dan kv beli gak kusi ni. Boleh letak kt hall atau kt bilik. Rm 18 hengget jer. Kayu solid lak tu. Kusyen dia pun gebu jek.

Itu jer lah brg yg kv beli. Benda lain malas nak memilih.;P

P/s: tgh terfikir nak muat apa la kusi tu nak bawak balik rumah nanti. Bawak blk ofis pun kawan yg tolong. Haha. Nanti2 lah fikir. Janji beli je dulu. Kan? Hehe.

Advertisements

23 Responses to “BUNDLE”

  1. oren... Says:

    hahahaha..

    aku baru nak tanya, camana ko angkut kerusi bulat gedabak tu dari kedai bundle..

  2. atty's Says:

    murah je kv..
    cantek lak..tuh..

  3. Ungku Nor Says:

    ehehe..sewa lori je la yang oii, sekali hangkut suma tu.

  4. KV Says:

    haha..mmg masalah nak bawak balik rumah ni. Huhu
    Hubby ckp tunggu sorento siap servis nanti dia angkut. Sehari dua lg. Hehe

  5. Hanisumayyah Says:

    Kv..alahai murahnya kerusi bulat rotan dengan kerusi biru tu…kalau ada kat sini mau saya rembat gak…pernah survey kerusi bulat tu tapi huii mahal sungguh rotan sekarang…

  6. aNIe Says:

    Hahaha…gelak akak…dah beli tak tau nak bawak balik…tapi betul kata KV…yg penting beli dulu..murah tu…berbaloi sunggu…

  7. nanonano Says:

    sronoknye org
    hr2 mikir nk sopim ape jer,
    hihihi :p

  8. sya Says:

    eh KV cuba tanya kedai bundle tu ada cawangan kat sini tak? kak sya dah lama ngidam kosi tu

  9. edyan7 Says:

    arrrgghhh… jealousnya… aku suka gi kedai cam tu… yang kita tak tau apa kita leh jumpa…hahah.. isu ko kali ni…mirip2 le kena ngan isu aku… kat blog! sehati berdansa nampak..hehe

  10. are Says:

    kv…comella krsi2 tu…kat maner kedai bundle ni…nnti blk m’sia bleh tak kv bwk kt kat kedai tu.

  11. Zareda Norman Says:

    tengah pikir ni.. kat bundle buleh beli krosi meja semua yer..

  12. Aleeya Says:

    lawa laks kusi bulat tu …

  13. cendawanintim Says:

    lawa la kusi tuh..buleh tawar dapat 35 inggit lagik..bestnyer..

  14. Tijah Lawa Says:

    wah!! kat mane kedainyer tu? tijah nak sewa lori nih…

  15. Mommy Lily Says:

    murahnye kv… seronok kalu blh beli brg2 bundle gini gak… kl tkdok la

  16. Intan Rosnitta Says:

    Sungguh jeles daku. Ada perkhidmatan antar sampai S.Alam tak?

    Kakakakaka

    😛

  17. Sue@MamaMaryam Says:

    KV ni yg daku jeles.. sukala semua brg2 yg KV beli..

  18. Mak Su Says:

    tentu best dok kat kerusi bulat tu, kan

  19. - tety - Says:

    jeless seh… untuk kv bleh g bundle hk byk cois… cuns2 lak tuh…

  20. Jasfyra Says:

    murah dan cantik = mmg idamanku..
    hahahaha
    kv, daku makin jeles nih..rasa nk wat umah kt kelantan je nih..hahaha

  21. rina Says:

    bayar x sampai rm100 mcm2 buleh dapat. syok tu…

  22. Biarlah rahsia Says:

    kv…kedai bundle mana tuh?

    lenkali ajak k.bie pi sekali tau.

  23. ~~ciklinn~~ Says:

    KV kat mana yerk kedai bundle tu…. berkenanlah dgn kosi belang2 tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: