Archive for the ‘birthday’ Category

Raya episod 6 – open house cum birthday party

October 6, 2008

Raya ke tiga, kv balik kampung sekali lg sbb abang kv wat open house skali ngan birthday party anak bongsu dia. Kv tak sempat Jumpa Abang N sbb dia bertugas di hari raya. Demi untuk negara gitu. Wah!!! Tu yg gagah kan diri gak balik. Hihi

Rumah Abang N ni sebelah je rumah Kak M. 5-6 langkah gitu jek. So, time berkumpul ramai2, berebut bilik air bagai, rumah dia jadi penyelamat. Haha

So, korang layan gambar je lah yer. Penat nak taip. Byk episod lg ni. Wahaha.

Ops…menunya mee kari dan mee soto. Sedap!!!










Dina syok makan jelly.

Pastu kami berdesup pulang. Nak singgah pasar lg sbb nak beli axion dan nenas. Lg pun ayam yg kami tempah tu dah sampai. Kata nak berkenduri kan.

Advertisements

2 + 1

September 11, 2008

2 hari ps, ada org hadiah kan kv menda alah ni. Memula tu konfuse jugak. Tatau apa benda. Hiks

Rupa – rupanya sikat rambut tp boleh di buat masaj. Wahahah. Bijak punya idea.

Ni boleh sikat rambut.

Ni boleh masaj.

Bateri kena taruk kt pemegang ni ha.

Tapii…buatan china. Tatau la tahan berapa lama. Kv tak terai pun lagik.

p/s: Besok besday dina lah. Minggu depan lah kv wat en3. Besok cuti hari minggu kan.;P

MAKAN MAKAN

August 13, 2008

Tgh hari td kv sempat belanja hubby makan. Besday dia ari tu belum sempat beli hadiah pape. So, belanja makan lah dulu. Hubby nak makan sirloin steak. Hik hik..padahal tekak kv yg mengidam. Mrasa!

Sirloin steak lawan dgn abc spesel. Mabeles!

Hadiahnya? Tak beli lg. Tgk lah kat KL nanti. Kalo jumpa yg best, kv beli kt sana.

Oh ya, besok kv maybe tak sempat nak update blog. Jam 8.30 pagi dah nak gerak ke kl. Ada lawatan kerja/teknikal kt shah alam. 2 mlm tido kt kl. Ptg sabtu balik kelate.

Doakan kv selamat pergi dan selamat kembali.;)

DAH 31

August 7, 2008

Hari ni, 7 haribulan 8 tahun 2008, genap usia hubby kv 31 tahun. Dah kertu. Errr…

So, sempena ulangtahun kelahiriannya ini, kv nak ucapkan semoga panjang umur, murah rezeki, beroleh kesihatan yang baik dan SETIA. Wakakakaka

Hadiah? Kv dah tanya pagi tadi. Hik hik…dia mintak toyota caldina. Wahahaha. Mampuh tak dapat aku belikan.

Saja je dia ngusik kv. Katanya takmo apa2. Hanya mau kv dan anak2. Wahhh!! Gitu kan.

Nanti lah, kalo jumpa apa2 yg best kv ingat nak belikan untuk dia.

Selamat hari jadi bi!