Archive for the ‘BP’ Category

MY FIRST VANTAGE

November 5, 2008

Semalam, kv tak masuk ofis sbb ada course satu hari kt ridel hotel, kota bharu.

Masa dlm dewan tu, kv terima call dari nombor yg tk dikenali. Rupa2 nya staff gdex nak hantar parcel. Wah, teruja ni. So, call ofis suh org admin tolong terimakan utk kv.

Pagi ni semangat berkobar kobar ambik parcel kt admin. Sungguh girang. Ahaha

Parcelnya (dah bukak pun sbb ofismate nak tgk)

Isi dalam nya.

Tunjuk gambar piring je lah. Malas nak bukak semua. Hihi

Set teko vantage ni benornya kv tebus mata ganjaran minyak BP. Ada special redemption dorang offer. Dari bulan puasa hari tu lg terasa nak tebus tp biasalah, asyik tangguh jer.

Tak sampai 2 minggu tebus, dh dapat barang nya. Best2. Thank you BP!!!